Verbond van West Brabantse Ondernemingen

Bel ons: +32 (0)2 481 00 48
Volg ons via :

  U bent hier

  • You are here:
  • Home > VOKA Reload

VOKA Reload

 

In maart organiseert Voka Vlaams-Brabant de tweede editie van Voka Reload. Deze keer gaat het door in de Lio Bar in Dilbeek.

Wat is Voka Reload?

Voka Reload staat voor ontspannen en informeel netwerken na de werkuren. Dit after work-concept vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in een andere regio in Vlaams-Brabant.

De eerste en moeilijkste stap bij netwerking is het ijs breken. Daarom kan je bij inschrijving al een ‘ijsbreker’ aanduiden waar je het graag over hebt, of waarover je meer wilt weten. Je kan één van deze topics kiezen:

 • Plato

  Al 25 jaar is PLATO hét Lerend Netwerk bij uitstek voor ondernemers. Meer dan 150 deelnemers schrijven zich elk jaar in om deel te nemen aan dit interactieve en inspirerende peterschapstraject.

   
 • Regiowerking West-Brabant

  Met de regionale werking willen we je nog gemakkelijker in contact brengen met ondernemers uit jouw regio. Daarnaast willen we op lokaal vlak weten wat er leeft om jouw belangen beter te verdedigen. 

   
 • Welt

  Heeft jouw bedrijf problemen bij het vinden van geschikt personeel? Wil je voorkomen dat nieuwe werknemers je bedrijf snel verlaten? Zou je graag van gedachten wisselen over de hr-uitdagingen van 2018? Dan is Welt, een gratis hr-programma op maat, misschien iets voor jou. Welt staat voluit voor WerkErvarings- en LeerTrajecten en bestaat uit drie pijlers: hr-screening, lerende netwerken en stages (IBO, instapstage, opleidingsstage, werkervaringsstage…).

   
 • Vennootschapsrecht

  Wil je een check-up van je vennootschapsgegevens in de KBO? Je kan een 'quick scan' laten doen, je krijgt uitleg over het belang van correcte gegevens en komt te weten hoe je de gegevens kan aanpassen indien nodig.

Wij zorgen er voor dat je de juiste gesprekspartners vindt voor een vlotte babbel.

Bring your friend(s)

Voka-leden die een potentieel nieuw lid meebrengen, kunnen op de volgende Voka Reload gratis komen.

Ook voor deelnemers die zich na deze Voka Reload aansluiten bij Voka, is de volgende editie gratis.

Meer info bij

Sylvie De Maegd via sylvie.demaegd@voka.be