Verbond van West Brabantse Ondernemingen

Bel ons: +32 (0)2 481 00 48
Volg ons via :

    U bent hier

    • You are here:
    • Home > JongVWBO van start met eerste netwerkevent

JongVWBO van start met eerste netwerkevent

De jongerenwerking van het Verbond van West-Brabantse ondernemingen (VWBO) ging afgelopen week van start met een netwerkevent in zomerbar Barra Bunda in Asse. 

Om haar ledenbestand te verjongen en nieuwe vormen van netwerken aan te bieden heeft het VWBO een jongerenwerking op poten gezet. Het verbond zelf werd opgericht in 1966 en brengt zaakvoerders en ondernemers uit de regio samen om de krachten te bundelen.

Mentale focus

De nieuwe jongerenafdeling, opgericht door Michael-David Passy, Senne Aelbrecht, Bart Van Vooren en Daisy De Krijger, start de werking met drie netwerkevents onder de naam: TEAM, oftewel Together Everyone Achieves More. De focus van de events zal liggen op mentale focus, fysieke gezondheid en kennis binnen het ondernemen. Het eerste netwerkevenement in de reeks stond in het teken van mentale focus en vond afgelopen week plaats in zomerbar Barra Bunda in Asse. Patrick Van Campenhout (BOIC Team Belgium, BEPA Consulting), Gianni Sennesael (ZEROBULLSHIT) en Piet De Keersmaecker (BIGmouse) waren de sprekers van dienst.

 

Memento 

De reeks evenementen is een samenwerking van jong VWBO en gloednieuw evenementenbureau Memento, opgericht door jong VWBO-medeoprichters Michael-David Passy en Bart Van Vooren. “Met Memento nemen we de creatieve input en uitwerking van evenementen voor bedrijven en organisaties voor onze rekening. We vormen als het ware de schakel tussen idee en uitwerking” zegt Michael-David Passy van Memento. “Met de netwerkevents van jong VWBO willen we de klassieke netwerkevents vanuit een ander en creatiever standpunt gaan bekijken door bijvoorbeeld gedurfde locaties uit te kiezen.”

Foto: Flo De Geyndt 

 

Bron

http://www.madeinvlaamsbrabant.be/nieuws/jong-vwbo-geeft-startschot-met-...